Tisztelt vendégünk! Értékelje szállásunkat és szavazzon ránk a szallas.hu szavazásán. Következő foglalásakor 5% kedvezményt adunk, a szallas.hu pedig értékes ajándékokat sorsol ki a szavazók között. Ide kattintva szavazhat: SZAVAZÁS, itt pedig a nyereményeket nézheti meg: nyeremények

 

Elhelyezkedés:

Budapesten, a XIX. kerületben, a Hofherr Albert utca 3/B szám alatt található a Kispesti Szálló, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. Közvetlen kapcsolattal az M0-ás, M3-as, M4-es, M5-ös autópályával.

 

Szobainformációk:

A szálláshelyeinket úgy alakítottuk ki, hogy a Pesten munkavállalóknak, a Pesten tanuló diákoknak, vagy akár az egyénileg, csoportosan Pestre látogatóknak, kényelmes, csendes környezetben tudjuk a pihenést biztosítani.
A Kispesti Szálló 140 fő kényelmes elhelyezésére, 1-2-3 ágyas, napfényes, fürdőszobás (zuhanyzós-mosdós-WC-s) szoba készült. A szobák felszereltségét igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azok mindinkább a vendégek kényelmét szolgálják (hűtőszekrény, kábel TV, kártyás telefon, stb.), ill. a világ eseményei után érdeklődőknek, ill. a távoli családtagokkal történő kapcsolattartáshoz internet elérhetőséget biztosítunk.
A szolgáltatásokat, úgymint a mosási, főzési-melegítési, vasalási lehetőséget a szállásdíjak magukban foglalják.
Nagy gondot fordítunk panziónk tisztaságára, ezért a szobák (fürdőszoba) és a közös helyiségek tisztaságáról naponta (ISO minőségben) végzett takarítással, a tiszta ágynemű-cseréről minimum 2 hetente ill. szükség szerint gondoskodunk.
A kikapcsolódáshoz, sportoláshoz, pihenéshez segítséget nyújt vendégeink részére a helyben kialakított sportszoba (asztalitenisz, szobakerékpár, kombinált kondigép, darts, biliárd, stb.) ill. a partnerintézmények területén működő fitness, szolárium, aerobic, uszoda. Étkezési lehetőséget a szomszédos partner éttermek (Halásztanya Étterem) biztosítják, kielégítve a vegetáriánusok igényeit is.
Parkolási lehetőség a szálló előtti, kamerával őrzött, ill. az udvari, zárt parkolóban.

 

Árak (2016.07.01-től):

Állandó kedvezmények, figyelje folyamatos akcióinkat.

        - 1-6 napig: bruttó 4.250 Ft/fő/nap

        - 7-13 napig: bruttó 3.150 Ft/fő/nap

        - 14 naptól: bruttó 3.050 Ft/fő/nap

        - 1 hónap: bruttó 64.500 Ft/fő/hó

        - 2 ágyas szoba: bruttó 8.500 Ft/éj

        - 1 személyes szoba: bruttó 115.000 Ft/hó

        - 2 személyes szoba: bruttó 125.000 Ft/hó

 

Hosszabb távú (szerződéskötés) tartózkodás, ill. nagyobb létszám esetén egyedi árajánlatot készítünk cégek számára is. Célunk, hogy vendégeink már az első találkozáskor olyan bánásmódban részesüljenek, mintha már régóta ismernénk egymást, és már távozáskor úgy érezzék, hogy ismételt budapesti tartózkodásuk alkalmával a mi szolgáltatásainkat veszik újból igénybe.

 

Szolgáltatások:

A vendégeket 24 órás recepciós szolgálat fogadja: csomag-értékmegőrzés, posta és üzenettovábbítás, ébresztési és taxi rendelési szolgáltatás. Külön kérésre kisgyerekes családok részére gyermekfelügyelet megoldható.

A szálló területén italautomata és büfé áll a vendégek rendelkezésére.

 

Megközelíthetőség:

Határ út:

        - 199-es busz Hofherr Albert utcai megállója

        - 50-es villamossal a Villanytelep megállóig

        - 42-es villamossal a Vas Gereben utcáig

 

Kőbánya-Kispest:

        - 93-as busszal a Villanytelep megállóig

        - 136E jelzésű busszal a Árpád utcai megállóig

Ferihegy:

        - 93-as busszal a Villanytelep megállóig

Népliget:

        - M3-as metróval Kőbánya-Kispestig, és onnan az előbb már említett módon

Keleti pályaudvar:

        -  Kispesti vasútállomás, és onnan kb. 5 perces séta a szálló

 

Látnivalók / kikapcsolódási lehetőségek:

        - Power Gym Stúdió II.

        - Kispesti Vigadó Galéria

        - Nagy Balogh János kiállító terem

        - Kispesti Uszoda / Tanuszoda

        - Kispesti Kaszinó

 

Személyzetünk szakmai felkészültségének, a sokéves tapasztalatnak, valamint a kitűnő adottságoknak köszönhetően, egyre többen részesítenek előnyben a többi budapesti szálláslehetőségekkel szemben. Ha elnyertük tetszését, javasoljuk, hogy ezt az oldalt helyezze a kedvencei közé.