Pesti Szálló Budapest

Elhelyezkedés:

Budapest egyik legnagyobb kerületének kertvárosi részében, a XVII. kerület fő ütőerén, a Pesti út 41/C szám alatt található a Pesti Szálló, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető. Közvetlen kapcsolattal az M0-ás, M3-as, M4-es, és M5-ös autópályával.

 

Szobainformációk:

A szálláshelyeinket úgy alakítottuk ki, hogy a Pesten munkavállalóknak, a Pesten tanuló diákoknak, vagy akár az egyénileg, csoportosan Pestre látogatóknak, kényelmes, csendes, családias környezetben tudjunk elhelyezést biztosítani.
A Pesti Szálló 100 fő munkavállaló ill. ifjúsági hostelt kereső fiatal kényelmes elhelyezésére, 2-3-4 ill. 5 férőhelyes napfényes szobák szolgálnak, melyek hűtőszekrénnyel, zárható szekrénnyel, kártyás telefonnal, kábel TV-vel felszereltek. Az olvasni vágyóknak könyvtárszoba, ill. a világ eseményei után érdeklődőknek ugyanitt internet elérhetőséget biztosítunk.
A tisztálkodást nemenként elkülönített zuhanyzók és toalettek biztosítják. Főzési és melegítési lehetőséggel felszerelt konyhák állnak lakóink rendelkezésére. A mosási lehetőséget vendégeink részére automata mosógéppel biztosítjuk. Fenti szolgáltatásainkat a szállásdíjak mind magukban foglalják.
Nagy gondot fordítunk szálláshelyünk tisztaságára, ezért a szobák és a közös helységek tisztaságáról naponta (ISO minőségben) végzett takarítással, a tiszta ágynemű-cseréről minimum 2 hetente ill. szükség szerint gondoskodunk.

A kikapcsolódáshoz, sportoláshoz, pihenéshez segítséget nyújt vendégeink részére a szomszédos partnerintézmények területén működő fitness, szolárium, aerobic, konditerem, számos sportpálya (foci, kosár, kézi, röplabda), uszoda. Étkezési lehetőséget a szomszédos partner éttermek (Kis Titok, Fáni Kifőzde, Mimi Kínai Étkezde, Lidi Mama Konyhája, La Donna Pizzéria, Tacuba Étterem) biztosítják, kielégítve a vegetáriánusok igényeit is.
.

 

Árak (2016.07.01-től):

Állandó kedvezmények, figyelje folyamatos akcióinkat.

Csak most, szállásfoglalási díj nélkül!

        - 1-6 napig: bruttó 3.100 Ft/fő/nap

        - 7-13 napig: bruttó 2.310 Ft/fő/nap

        - 14-29 napig: bruttó 2.100 Ft/fő/nap

        - 1 hónap: bruttó 54.450 Ft/fő/hó

        - 2 ágyas szoba: bruttó 105.500 Ft/hó

        - 2 ágyas szoba: 6.100 Ft/éj

 

Hosszabb távú (szerződéskötés) tartózkodás, ill. nagyobb létszám esetén egyedi árajánlatot készítünk cégek számára is. Célunk, hogy vendégeink már az első találkozáskor olyan bánásmódban részesüljenek, mintha már régóta ismernénk egymást, és már távozáskor úgy érezzék, hogy ismételt budapesti tartózkodásuk alkalmával a mi szolgáltatásainkat veszik újból igénybe.

 

Szolgáltatások:

A vendégeket 24 órás portaszolgálat fogadja: csomag-értékmegőrzés, posta és üzenettovábbítás, ébresztési és taxi rendelési szolgáltatás. A szálló területén italautomata, udvarán parkolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Külön kérésre kisgyerekes családok részére gyermekfelügyelet megoldható.

 

Megközelíthetőség: 

Kőbánya-Kispest:

        - 202E jelzésű autóbusszal, a Kis utcai vagy a Bakancsos utcai megállónál kell leszállni

Őrs vezér tere:

        - 97E vagy a 169E jelzésű autóbusszal, a Kis utcai vagy a Bakancsos utcai megállónál kell leszállni

        - 161A busszal a végállomásig, és onnan 1 perc séta (a szálló mögötti megálló)

Népliget:

        - 3-as metróval Kőbánya-Kispestig, majd onnan a 202E jelzésű autóbusszal

Kőbánya Alsó vasútállomás:

        - 162A busszal a Kis utcai vagy a Bakancsos utcai megállóig (a két megálló között helyezkedik el a szálló)

 

Látnivalók:

        - Merzse-mocsár

        - Rákos-patak

        - Podmaniczky-Vigyázó kastély

        - Bogáti-Hajdú villa

        - Gózon Gyula Kamaraszínház

        - Erdős Renée Ház

        - Naplás-tó környéke

        - Nepomuki Szent János Plébániatemplom

        - Vidadomb

Személyzetünk szakmai felkészültségének, a sokéves tapasztalatnak, valamint a kitűnő adottságoknak köszönhetően, egyre többen részesítenek előnyben a többi budapesti szálláslehetőségekkel szemben. Ha elnyertük tetszését, javasoljuk, hogy ezt az oldalt helyezze a kedvencei közé.