Elhelyezkedés:

Budapest kelet-pesti oldalán, a XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep zöldövezeti, csendes, meghitt, családi házas környezetben helyezkedik el a Tóalmás utca 74. szám alatti szálláshelyünk, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető, a Rákoscsabai vasútállomástól 2 percre, és közvetlenül az M0-ás autópálya mellett.

 

Szobainformációk:

A szállónkat úgy alakítottuk ki, hogy a munkavállalókon és diákokon kívül a fővárosba látogató, pihenni vágyó párok ill. kisgyerekes családok igényeit is kielégíthessük, ezért itt apartmanok is kialakításra kerültek.
A szálló 40 fő kényelmes, kulturált elhelyezését biztosítja, 2-3-4-5 férőhelyes szobákban, melyek a vendégek kényelméhez hűtővel, kábel TV-vel, kártyás telefonnal felszereltek (pótágyazhatók).
A tisztálkodást nemenként elkülönített fürdőszobák és toalettek biztosítják, főzési és melegítési lehetőséggel felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére. A szolgáltatásokat, úgymint a mosási, főzési-melegítési, vasalási lehetőséget a szállásdíjak magukban foglalják.
Nagy gondot fordítunk panziónk tisztaságára, ezért a szobák (fürdőszoba) és a közös helyiségek tisztaságáról naponta (ISO minőségben) végzett takarítással, a tiszta ágynemű-cseréről minimum 2 hetente ill. szükség szerint gondoskodunk.
A családias környezetben a barátságos hangulatot fokozza a pihenőkert, udvar.
A kikapcsolódáshoz, sportoláshoz, pihenéshez segítséget nyújt vendégeink részére a szomszédos partnerintézmények területén működő fitness, szolárium, aerobic, konditerem, számos sportpálya (foci, kosár, kézi, röplabda), uszoda. Étkezési lehetőséget a szomszédos partner éttermek (Mimi Kínai Étkezde, Liget Center) biztosítják, kielégítve a vegetáriánusok igényeit is.
Parkolási lehetőség a szálló előtti területen és a zárt udvari parkolóban.

 

Árak:

Állandó kedvezmények, figyelje folyamatos akcióinkat.

Csak most, szállásfoglalási díj nélkül!

        - 1-6 napig: bruttó 2.050 Ft/fő/nap

        - 7-13 napig: bruttó 1.800 Ft/fő/nap

        - 14 naptól: bruttó 1.600 Ft/fő/nap

        - 1 hónap: bruttó 43.600 Ft/fő/hó

        - 1 ágyas szoba: bruttó 69.600 Ft/hó

 

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, viszont nem tartalmazzák a helyben fizetendő IFA-t (amelyet a 18. életévüket betöltött vendégeinknek kell fizetnie), melynek mértéke 340 Ft/fő/éj.

 

Hosszabb távú (szerződéskötés) tartózkodás, ill. nagyobb létszám esetén egyedi árajánlatot készítünk cégek számára is. Célunk, hogy vendégeink már az első találkozáskor olyan bánásmódban részesüljenek, mintha már régóta ismernénk egymást, és már távozáskor úgy érezzék, hogy ismételt budapesti tartózkodásuk alkalmával a mi szolgáltatásainkat veszik újból igénybe.

 

Szolgáltatások:

A vendégeket 24 órás recepciós szolgálat fogadja: csomag-értékmegőrzés, posta és üzenettovábbítás, ébresztési és taxi rendelési szolgáltatás. Külön kérésre kisgyerekes családok részére gyermekfelügyelet megoldható.

 

Megközelíthetőség:

Kőbánya-Kispest:

        - 98-as busszal a Jásziványi megállóig kell jönni

Őrs vezér tere:

        - 97E vagy a 169E jelzésű autóbusszal a Kis utcai megállóig kell jönni, majd átszállni a 198-as buszra, amivel egészen a végállomásig kell jönni

        - 176E busszal a végállomásnál, a Tóalmás utcánál kell leszállni.

Ferihegy:

        - 93-as vagy a 200E jelzésű busszal, a Csévéző utcáig, majd ott át kell szállni a 198-as buszra, amiről a végállomásnál kell leszállni

Népliget:

        - M3-as metróval Kőbánya-Kispestig, majd onnan a 98-as busszal a Jásziványi megállóig

Keleti pályaudvar:

        - Rákoscsaba-Újtelep vasútállomás, és innen a 198-as busszal a Tóalmás utcai megállóig

 

Látnivalók / kikapcsolódási lehetőségek:

        - Merzse-mocsár

        - Rákos-patak

        - Podmaniczky-Vigyázó kastély

        - Bogáti-Hajdú villa

        - Gózon Gyula Kamaraszínház

        - Erdős Renée Ház

        - Naplás-tó környéke (horgászoknak ajánlott)

        - Nepomuki Szent János Plébániatemplom

        - Vidadomb

 

Személyzetünk szakmai felkészültségének, a sokéves tapasztalatnak, valamint a kitűnő adottságoknak köszönhetően, egyre többen részesítenek előnyben a többi budapesti szálláslehetőségekkel szemben. Ha elnyertük tetszését, javasoljuk, hogy ezt az oldalt helyezze a kedvencei közé.